Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wymaga duzo pracy i smakuje zaje..........
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12851
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5735
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7246
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12851
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5735
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7246
Składniki
Piersi dzielimy na dosc grube kotlety przyprawiamy ( przyprawy wg uznania ) ukladamy na wysmarowanej blaszce , wstawiamy do piekarnika ( 180 stopni )
warzywa kroimy w paseczki podsmazamy, ukladamy na kotletach z piersi. Pieczemy jakies 15 min w 160 stopniach.
Na koniec posypujemy serkim i zostawiamy w piekarniku jakies 2 min.
Smacznego