Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wymaga duzo pracy i smakuje zaje..........
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16794
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 90
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 311
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 825
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23469
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16794
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 90
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 311
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 825
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23469
Składniki
Piersi dzielimy na dosc grube kotlety przyprawiamy ( przyprawy wg uznania ) ukladamy na wysmarowanej blaszce , wstawiamy do piekarnika ( 180 stopni )
warzywa kroimy w paseczki podsmazamy, ukladamy na kotletach z piersi. Pieczemy jakies 15 min w 160 stopniach.
Na koniec posypujemy serkim i zostawiamy w piekarniku jakies 2 min.
Smacznego