Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wymaga duzo pracy i smakuje zaje..........
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8570
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8570
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 578
Składniki
Piersi dzielimy na dosc grube kotlety przyprawiamy ( przyprawy wg uznania ) ukladamy na wysmarowanej blaszce , wstawiamy do piekarnika ( 180 stopni )
warzywa kroimy w paseczki podsmazamy, ukladamy na kotletach z piersi. Pieczemy jakies 15 min w 160 stopniach.
Na koniec posypujemy serkim i zostawiamy w piekarniku jakies 2 min.
Smacznego