Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczeń rzymska z serem i papryką"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118852
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8751
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3186
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2608
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118852
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8751
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3186
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2608
Składniki
Kajzerkę namocz. Do mięsa dodaj posiekaną cebulę, czosnek i odciśniętą bułkę. Wymieszaj, dopraw. Część mięsa wyłóż na blaszkę, posmaruj musztardą, połóż ser, pokrojoną paprykę i natkę.
Przykryj drugą częścią mięsa, uformuj rulon. Wierzch posmaruj oliwą, przykryj, piecz 60 minut w temp. 180°C.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień