Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczeń rzymska z serem i papryką"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10744
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3420
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2443
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10744
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3420
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2443
Składniki
Kajzerkę namocz. Do mięsa dodaj posiekaną cebulę, czosnek i odciśniętą bułkę. Wymieszaj, dopraw. Część mięsa wyłóż na blaszkę, posmaruj musztardą, połóż ser, pokrojoną paprykę i natkę.
Przykryj drugą częścią mięsa, uformuj rulon. Wierzch posmaruj oliwą, przykryj, piecz 60 minut w temp. 180°C.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień