Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczeń rzymska z serem i papryką"
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4333
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26266
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1570
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4333
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26266
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1570
Składniki
Kajzerkę namocz. Do mięsa dodaj posiekaną cebulę, czosnek i odciśniętą bułkę. Wymieszaj, dopraw. Część mięsa wyłóż na blaszkę, posmaruj musztardą, połóż ser, pokrojoną paprykę i natkę.
Przykryj drugą częścią mięsa, uformuj rulon. Wierzch posmaruj oliwą, przykryj, piecz 60 minut w temp. 180°C.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień