Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczeń rzymska z serem i papryką"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Kajzerkę namocz. Do mięsa dodaj posiekaną cebulę, czosnek i odciśniętą bułkę. Wymieszaj, dopraw. Część mięsa wyłóż na blaszkę, posmaruj musztardą, połóż ser, pokrojoną paprykę i natkę.
Przykryj drugą częścią mięsa, uformuj rulon. Wierzch posmaruj oliwą, przykryj, piecz 60 minut w temp. 180°C.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień