Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczeń rzymska z serem i papryką"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1007
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 899
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12717
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1007
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 899
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12717
Składniki
Kajzerkę namocz. Do mięsa dodaj posiekaną cebulę, czosnek i odciśniętą bułkę. Wymieszaj, dopraw. Część mięsa wyłóż na blaszkę, posmaruj musztardą, połóż ser, pokrojoną paprykę i natkę.
Przykryj drugą częścią mięsa, uformuj rulon. Wierzch posmaruj oliwą, przykryj, piecz 60 minut w temp. 180°C.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień