Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 691
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 69
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 691
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 69
Składniki
wloska kapuste blanszujemy w gotujacej sie wodzie , ok 15 minut
mieso mielone, laczymy z ugotowanym ryzem, 1 jajkiem, pokrojona drobno cebulka, jak ktos lubi zabek czosnku mozna dodac, sol , pieprz, majeranek-laczymy wszystko razem
Zkapusty oddzielamy liscie , kladziemy farsz i zawijamy w golabki
ukadamy na blaszce, polanej olejem, polewamy rozrobionym bulionem , posypujemy majerankiem i wkladamy do piekarnika na 60 minut w temp.200stopni. Po pol godzinie mozna przelozyc golabki na druga strone zeby sie ladnie przypiekly.