Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 364
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3890
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1343
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 364
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3890
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1343
Składniki
Ziemniaki obrać i obgotować ok.10-15 min. Wyjąć i odstawić do wystygnięcia.Blachę nasmarować olejem,poukładać ziemniaki i polać olejem.Wszystkie przyprawy połączyć ze sobą i posypać ziemniaki.Przykryć folią aluminiową.Piec ok.40 min. w temp.200 stopni.W czasie pieczenia ziemniaki należy przekręcić na drugą stronę i również posypać przyprawą.Pod koniec pieczenia zdjąć folię i zmniejszyć temp. do 180 stopni. Smacznego!