Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7914
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 308
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3189
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7914
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 308
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3189
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Składniki
Ziemniaki obrać i obgotować ok.10-15 min. Wyjąć i odstawić do wystygnięcia.Blachę nasmarować olejem,poukładać ziemniaki i polać olejem.Wszystkie przyprawy połączyć ze sobą i posypać ziemniaki.Przykryć folią aluminiową.Piec ok.40 min. w temp.200 stopni.W czasie pieczenia ziemniaki należy przekręcić na drugą stronę i również posypać przyprawą.Pod koniec pieczenia zdjąć folię i zmniejszyć temp. do 180 stopni. Smacznego!