Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczony pstrąg"
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231894
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231894
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Składniki
Porcje ryby umyj, osusz. Natrzyj zmiażdżonym czosnkiem, posyp solą, pieprzem oraz ziołami prowansalskimi. Wymieszaj marynaty, polej ryby. Odstaw, aby nabrały smaku przypraw.
Ułóż ryby na kawałkach folii aluminiowej. Obłóż je pokrojonymi oliwkami oraz plasterkami pomidorów. Zawiń brzegi folii, aby powstał pakiecik. Piecz 30-40 min w temp. 200°C.
Pokrój cukinie, papryki, pozostałe pomidory. Skrop oliwą i grilluj na patelni grillowej. Rybę podaj z warzywami, ryżem oraz dipem jogurtowym.
Porcje 6 Przygot. 45 min Cena 4,50 zł Kalorie 231 kcal
<strong>Jacek Mołdach z Lublina</strong>Źródło: Takie jest życie