Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polskie jadlo;-)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1200
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13688
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1200
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13688
Składniki
ziarna jalowca i gozdziki tluczemy w mozdzierzu.dodajemy zmiazdzony czosnek i reszte przypraw .doprawiamy sola.mieszamy z oliwa z oliwek.scgab nacinamy w kratke i smarujemy nim przygotowana mieszanka.odstawiamy do ldowki na 24h.przed pieczeniem miesa smarujemy powidlami i pieczemy 2 godziny w 200C.ja podaje z pieczonymi ziemniakami i kawalkami jablka.smacznego