Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polskie jadlo;-)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7611
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2695
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7611
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2695
Składniki
ziarna jalowca i gozdziki tluczemy w mozdzierzu.dodajemy zmiazdzony czosnek i reszte przypraw .doprawiamy sola.mieszamy z oliwa z oliwek.scgab nacinamy w kratke i smarujemy nim przygotowana mieszanka.odstawiamy do ldowki na 24h.przed pieczeniem miesa smarujemy powidlami i pieczemy 2 godziny w 200C.ja podaje z pieczonymi ziemniakami i kawalkami jablka.smacznego