Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5869
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12627
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5284
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5869
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12627
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5284
Składniki
mięso : wyciąć tłuszcz ,ugotować na rosołku (kostka rosołowa) z dodatkiem marchewki i pietruszki razem ugotowac,po ugotowaniu zmielić razem z marchewką i częscią wywaru ( pierogi będą bardziej soczyste) ciasto na pierogi mąka + woda gorąca,sól ulepic pierogi ugotować po wypłynieciu minuta dwie sprawdzic czy sa miękkie nie podje czasu bo wszystko robie na''na oko'' podaje z przysmażoną cebulką i roztopionym masłem