Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 360
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 250
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1386
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 360
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 250
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1386
Składniki
mięso : wyciąć tłuszcz ,ugotować na rosołku (kostka rosołowa) z dodatkiem marchewki i pietruszki razem ugotowac,po ugotowaniu zmielić razem z marchewką i częscią wywaru ( pierogi będą bardziej soczyste) ciasto na pierogi mąka + woda gorąca,sól ulepic pierogi ugotować po wypłynieciu minuta dwie sprawdzic czy sa miękkie nie podje czasu bo wszystko robie na''na oko'' podaje z przysmażoną cebulką i roztopionym masłem