Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1848
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4748
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1848
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4748
Składniki
mięso : wyciąć tłuszcz ,ugotować na rosołku (kostka rosołowa) z dodatkiem marchewki i pietruszki razem ugotowac,po ugotowaniu zmielić razem z marchewką i częscią wywaru ( pierogi będą bardziej soczyste) ciasto na pierogi mąka + woda gorąca,sól ulepic pierogi ugotować po wypłynieciu minuta dwie sprawdzic czy sa miękkie nie podje czasu bo wszystko robie na''na oko'' podaje z przysmażoną cebulką i roztopionym masłem