Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 322
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2548
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 322
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2548
Składniki
mięso : wyciąć tłuszcz ,ugotować na rosołku (kostka rosołowa) z dodatkiem marchewki i pietruszki razem ugotowac,po ugotowaniu zmielić razem z marchewką i częscią wywaru ( pierogi będą bardziej soczyste) ciasto na pierogi mąka + woda gorąca,sól ulepic pierogi ugotować po wypłynieciu minuta dwie sprawdzic czy sa miękkie nie podje czasu bo wszystko robie na''na oko'' podaje z przysmażoną cebulką i roztopionym masłem