Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18958
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19548
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18958
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19548
Składniki
mięso : wyciąć tłuszcz ,ugotować na rosołku (kostka rosołowa) z dodatkiem marchewki i pietruszki razem ugotowac,po ugotowaniu zmielić razem z marchewką i częscią wywaru ( pierogi będą bardziej soczyste) ciasto na pierogi mąka + woda gorąca,sól ulepic pierogi ugotować po wypłynieciu minuta dwie sprawdzic czy sa miękkie nie podje czasu bo wszystko robie na''na oko'' podaje z przysmażoną cebulką i roztopionym masłem