Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 53
Dodano: 17.01.2010
Odsłon: 6607
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Rozmrażamy szpinak. Ser Feta kroimy w kostkę. Pomidory suszone kroimy drobno.
Do garna wrzucamy szpinak, ser feta i pomidory suszone. Gotujemy do uzyskania jednolitej masy.
Przyprawiamy do smaku. Studzimy.
Nadziewamy pierożki.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

irma 17 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Też mi się podoba przepis na farsz, ale u mnie ciasto na pierogi robi mama i córka - ja nie mam do tego "drygu".3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 17 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Ten Twój farsz jest bardzo ciekawy -naucz się jeszcze robić pierogi to nic trudnego tylko trochę pracochłonne1 Kto głosował? | Odpowiedz