Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3557
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3557
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w paski posypujemy przyprawą,podsmażamy na złty kolor.
W garnku lub rondlu podsmarzamy grzyby na maśle dodajemy śmietanę,sos sojowy,vegetę,zagotowujemy odstawiamy.Sos sojowy i vegetę dodajemy do smaku dlatego nie napisałem ilości.
Wylewamy sos na talerz,a nastepnie układamy kawałki posmarzonej piersi z kurczaka.