Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1139
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1732
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5814
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1139
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1732
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5814
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w paski posypujemy przyprawą,podsmażamy na złty kolor.
W garnku lub rondlu podsmarzamy grzyby na maśle dodajemy śmietanę,sos sojowy,vegetę,zagotowujemy odstawiamy.Sos sojowy i vegetę dodajemy do smaku dlatego nie napisałem ilości.
Wylewamy sos na talerz,a nastepnie układamy kawałki posmarzonej piersi z kurczaka.