Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1942
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1942
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w paski posypujemy przyprawą,podsmażamy na złty kolor.
W garnku lub rondlu podsmarzamy grzyby na maśle dodajemy śmietanę,sos sojowy,vegetę,zagotowujemy odstawiamy.Sos sojowy i vegetę dodajemy do smaku dlatego nie napisałem ilości.
Wylewamy sos na talerz,a nastepnie układamy kawałki posmarzonej piersi z kurczaka.