Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1916
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1607
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2544
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1916
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1607
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2544
Składniki
Po obraniu zetrzeć ziemniaki na tarce (grube oczka).
Posolić i poczekać aż wypłynie woda, odlać ją.
Wbić jajka, roztrzepać i wymieszać. Dodać kumin i pieprz oraz drobno posiekaną cebulę, wymieszać
Smażyć na rozgrzanym oleju (Ok 1 cm wysokości), do uzyskaniu koloru ze zdjęcia