Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1112
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13112
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1112
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13112
Składniki
Po obraniu zetrzeć ziemniaki na tarce (grube oczka).
Posolić i poczekać aż wypłynie woda, odlać ją.
Wbić jajka, roztrzepać i wymieszać. Dodać kumin i pieprz oraz drobno posiekaną cebulę, wymieszać
Smażyć na rozgrzanym oleju (Ok 1 cm wysokości), do uzyskaniu koloru ze zdjęcia