Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki ziemniaczane pyszny obiad w różnych wydaniach tu wymyślone na szybko okazało się pyszne
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8611
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8611
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Składniki
Ziemniaki obieramy ścieramy na małej tarce, dodajemy sól, mąkę, jajko, mieszamy i smażymy klasyczne placki ziemniaczane.
Sos: Pieczarki kroimy na połowki, ser ścieramy na drobnej tarce, majonez i śmietane mieszamy doprawiamy ziołami i przyprawami, wsypujemy drobno posiekaną bazylie, zalewamy na patelni tym pieczarki na koncu posypujemy serem, dusimy.