Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
miałem ochotę na gyrosa w innejwersji
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
na rozgrzanej patelni kładę podudzia i posypuje przyprawą do gyrosa, duszę ok 1 godziny
przygotowuję dodatki
po lekkim przestudzeniu oddzielam mięso od kości
całość podaje