Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykły schab, ale inaczej żeby się nie nudziło
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1512
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 215
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1512
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 215
Składniki
Schab pokroić w plastry o grubości takiej jak na zwykłe kotlety
Rozbić na bardzo cienkie kotlety
Obsypać solą, pieprzem i wegetą wg uznania
Jeden plasterek schabu posmarować keczupem, położyć na niego plaster sera i przykryć go drugim plastrem schabu również posmarowanym keczupem.
Kotlety podsmażyć na oleju, obtoczone w jajku i bułce
Wychodzą podwójne schabowe w środku z serem i keczupem
Przygotowaną dowolną ilość kotletów przełożyć do naczynia żaroodpornego, posmarować majonezem i posypać cebulą pokrojoną w piórka
Zapiec ok. 40 min w 180 stopniach