Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykły schab, ale inaczej żeby się nie nudziło
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2058
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 312
Polecam.
Odsłon: 1982
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 697
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2058
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 312
Polecam.
Odsłon: 1982
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 697
Składniki
Schab pokroić w plastry o grubości takiej jak na zwykłe kotlety
Rozbić na bardzo cienkie kotlety
Obsypać solą, pieprzem i wegetą wg uznania
Jeden plasterek schabu posmarować keczupem, położyć na niego plaster sera i przykryć go drugim plastrem schabu również posmarowanym keczupem.
Kotlety podsmażyć na oleju, obtoczone w jajku i bułce
Wychodzą podwójne schabowe w środku z serem i keczupem
Przygotowaną dowolną ilość kotletów przełożyć do naczynia żaroodpornego, posmarować majonezem i posypać cebulą pokrojoną w piórka
Zapiec ok. 40 min w 180 stopniach