Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawie, szybko i w dwóch odsłonach
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10680
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6155
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13043
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4788
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10680
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6155
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13043
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4788
Składniki
w polędwicy zrobić kieszonkę , wzdłuż oczywiście, wczesniej oprószyć wegetą i lekko pieprzem albo jak kto lubi
kieszonkę ciasno napełnić serem, oliwkami i pomidorami albo czym kto lubi, spiąć koniec i na patelnię, szybko obsmażamy na złoto ze wszystkich stron.
potem w folię alu lub do naczynia żaroodpornego i do piekarnika na 170st/50 min, ja piekę w folii, jest bardziej soczysta. I po robocie!!!
Po upieczeniu kroimy w plastry tak ok 2cm i podajemy na ciepło z ryżem. Ja podaję równiez na zimno, na lodowej sałacie kilka plasterków polanych winegretem SMACZNEGO