Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawie, szybko i w dwóch odsłonach
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 151
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20760
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28735
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1089
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4421
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 151
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20760
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28735
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1089
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4421
Składniki
w polędwicy zrobić kieszonkę , wzdłuż oczywiście, wczesniej oprószyć wegetą i lekko pieprzem albo jak kto lubi
kieszonkę ciasno napełnić serem, oliwkami i pomidorami albo czym kto lubi, spiąć koniec i na patelnię, szybko obsmażamy na złoto ze wszystkich stron.
potem w folię alu lub do naczynia żaroodpornego i do piekarnika na 170st/50 min, ja piekę w folii, jest bardziej soczysta. I po robocie!!!
Po upieczeniu kroimy w plastry tak ok 2cm i podajemy na ciepło z ryżem. Ja podaję równiez na zimno, na lodowej sałacie kilka plasterków polanych winegretem SMACZNEGO