Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mozna w ten sposob rowniez robić bitki,namawiam szczególnie dla osób,które lubią wina...:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14220
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1647
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16240
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6539
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14220
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1647
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16240
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6539
Składniki
Pokroic drobno cebule,czosnek,w plasterki marchewki.oliwki zostawic w caalości,i to wszystko wrzucic do garnka i podsmazyc na oliwie.Ploędwiczki przekroić na pół i obsmażyć na patelni ale bez mąki.Następnie dołożyć do podsmazonych warzyw,wlac ok szkl.wody i 1,5 szkl.wina i wszystko dusisć do miekkości.Gdy beda miekkie,wyjac polędwiczki na talerz, a cebulę i resztę zmiksować na purre.Jesli sos ma być gestszy przed zmiksowaniem odlac troszke.Gdy polędwiczki ostygną pokroic je w grubsze plastry i dołozyć do sosu.To jest przepis z Hiszpanii,naprawdę polecam wbrew opisowi nie robi się długo a smakuje...........:)