Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mozna w ten sposob rowniez robić bitki,namawiam szczególnie dla osób,które lubią wina...:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Pokroic drobno cebule,czosnek,w plasterki marchewki.oliwki zostawic w caalości,i to wszystko wrzucic do garnka i podsmazyc na oliwie.Ploędwiczki przekroić na pół i obsmażyć na patelni ale bez mąki.Następnie dołożyć do podsmazonych warzyw,wlac ok szkl.wody i 1,5 szkl.wina i wszystko dusisć do miekkości.Gdy beda miekkie,wyjac polędwiczki na talerz, a cebulę i resztę zmiksować na purre.Jesli sos ma być gestszy przed zmiksowaniem odlac troszke.Gdy polędwiczki ostygną pokroic je w grubsze plastry i dołozyć do sosu.To jest przepis z Hiszpanii,naprawdę polecam wbrew opisowi nie robi się długo a smakuje...........:)