Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mozna w ten sposob rowniez robić bitki,namawiam szczególnie dla osób,które lubią wina...:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11252
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4937
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1116
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1455
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11252
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4937
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1116
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1455
Składniki
Pokroic drobno cebule,czosnek,w plasterki marchewki.oliwki zostawic w caalości,i to wszystko wrzucic do garnka i podsmazyc na oliwie.Ploędwiczki przekroić na pół i obsmażyć na patelni ale bez mąki.Następnie dołożyć do podsmazonych warzyw,wlac ok szkl.wody i 1,5 szkl.wina i wszystko dusisć do miekkości.Gdy beda miekkie,wyjac polędwiczki na talerz, a cebulę i resztę zmiksować na purre.Jesli sos ma być gestszy przed zmiksowaniem odlac troszke.Gdy polędwiczki ostygną pokroic je w grubsze plastry i dołozyć do sosu.To jest przepis z Hiszpanii,naprawdę polecam wbrew opisowi nie robi się długo a smakuje...........:)