Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mozna w ten sposob rowniez robić bitki,namawiam szczególnie dla osób,które lubią wina...:)
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1204
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 149
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 467
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1204
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 149
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 467
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Pokroic drobno cebule,czosnek,w plasterki marchewki.oliwki zostawic w caalości,i to wszystko wrzucic do garnka i podsmazyc na oliwie.Ploędwiczki przekroić na pół i obsmażyć na patelni ale bez mąki.Następnie dołożyć do podsmazonych warzyw,wlac ok szkl.wody i 1,5 szkl.wina i wszystko dusisć do miekkości.Gdy beda miekkie,wyjac polędwiczki na talerz, a cebulę i resztę zmiksować na purre.Jesli sos ma być gestszy przed zmiksowaniem odlac troszke.Gdy polędwiczki ostygną pokroic je w grubsze plastry i dołozyć do sosu.To jest przepis z Hiszpanii,naprawdę polecam wbrew opisowi nie robi się długo a smakuje...........:)