Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko, smacznie,pysznie
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1438
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1438
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Składniki
Gotujemy ryż,
kroimy pierś w małe kostki, smażymy na wcześniej rozgrzanym oleju. Dodajemy paprykę pokrojoną w kostkę smażymy wszystko ok 10 min, dodajemy pieczarki pokrojone w plastry,
doprawiamy wszystko wg smaku, na samym końcu zestawiamy z ognia i dolewamy śmietany. Z powrotem stawiamy na ogień i chwilę gotujemy,
Podajemy na ciepło z ryżem (ryż obficie polewamy przygotowanym kurczakiem).