Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko, smacznie,pysznie
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 911
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 84
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 911
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 84
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Składniki
Gotujemy ryż,
kroimy pierś w małe kostki, smażymy na wcześniej rozgrzanym oleju. Dodajemy paprykę pokrojoną w kostkę smażymy wszystko ok 10 min, dodajemy pieczarki pokrojone w plastry,
doprawiamy wszystko wg smaku, na samym końcu zestawiamy z ognia i dolewamy śmietany. Z powrotem stawiamy na ogień i chwilę gotujemy,
Podajemy na ciepło z ryżem (ryż obficie polewamy przygotowanym kurczakiem).