Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malutkie pulpety z sosem serowo-porowy podane na kaszy jęczmiennej
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3037
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 637
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3037
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 637
Składniki
Por 10 cm białego i 3 cm zielonej części pokroić i podsmażyć na maśle lub margarynie , wlać wodę poddusić dodać serek topiony bez dodatków rozpuścić do konsystencji sosu, doprawić pieprzem ewentualnie solą. Jeśli jest za gęsty dodać wody.
Do sosu dodać pulpeciki , razem dusić ok 10 minut. W tym czasie ugotować 100 gram kaszy jęczmiennej, odcedzić.
Ułożyć na talerzu porcję kaszy , zalać sosem z pulpecikami. Smacznego