Do góry

Dania główne Przepis na:

Pulpeciki zapiekane z mozzarellą i otrębami

Pulpeciki zapiekane z mozzarellą i otrębami

Autor:

Przepisów i artykułów: 993 Ocena: 8459

Dodano:

Odsłon: 5

Smaczny pomysł na "Pulpeciki zapiekane z mozzarellą i otrębami"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pulpeciki zapiekane z mozzarellą i otrębami

Przygotowanie

  1. Mięso wymieszaj z pokrojonym w półtalarki porem wraz z odrobiną suszonego czosnku, jajkiem, otrębami, łyżką wody i posiekanej bazylii, solą oraz pieprzem. Z masy uformuj pulpeciki.

  2. Bakłażana, cukinię i paprykę potnij w kostkę.

  3. Marchewkę zetrzyj na tarce, po czym przesmaż na oliwie i dopraw solą, pieprzem oraz papryką.

  4. Ułóż w brytfance pulpety z wymieszanymi warzywami, pokryte pokrojoną mozzarellą. Piecz całość 20 minut w 180°C.

    Źródło: Kurier TV

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń