Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pulpeciki zapiekane z mozzarellą i otrębami"
W każdym domu zdarza się /przynajmniej od czasu do czasu/ kupić zbyt dużo pie...
Odsłon: 9351
Żaden sylwester nie może obyć się bez szampana. Nie ważne czy "prawdziwy" za...
Odsłon: 495
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 16
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 89
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 285
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 16
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 89
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 285
Składniki
Mięso wymieszaj z pokrojonym w półtalarki porem wraz z odrobiną suszonego czosnku, jajkiem, otrębami, łyżką wody i posiekanej bazylii, solą oraz pieprzem. Z masy uformuj pulpeciki.
Bakłażana, cukinię i paprykę potnij w kostkę.
Marchewkę zetrzyj na tarce, po czym przesmaż na oliwie i dopraw solą, pieprzem oraz papryką.
Ułóż w brytfance pulpety z wymieszanymi warzywami, pokryte pokrojoną mozzarellą. Piecz całość 20 minut w 180°C.Źródło: Kurier TV
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Dania główne
Pierogi z kapustą i grzybami
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 16
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Idealne risotto z łososiem. Jest bardzo kremowe a łosoś idealnie kremowy i ch...
Odsłon: 48