Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne pulpety same zarówno jak i w sosie koperkowym czy pomidorowym.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8544
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8544
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
1. Wymieszać mięso razem z przyprawami i pokrojonym koperkiem. 2. Formować małe kulki, które delikatnie tylko podsmażamy na oleju na patelni. 3. Zagotować wodę z kostką warzywną. 4. Wrzucać do buliony podsmażone kulki mięsne. 5. Gotować koło 20 minut. Powstały bulion warzywno-mięsny można wykorzystać do sosu dodając do niego dużo koperku i odrobinę śmietany lub jogurtu. Sos można zagęścić odrobina mąki.