Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne pulpety same zarówno jak i w sosie koperkowym czy pomidorowym.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118371
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8491
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3132
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2254
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1594
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118371
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8491
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3132
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2254
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1594
Składniki
1. Wymieszać mięso razem z przyprawami i pokrojonym koperkiem. 2. Formować małe kulki, które delikatnie tylko podsmażamy na oleju na patelni. 3. Zagotować wodę z kostką warzywną. 4. Wrzucać do buliony podsmażone kulki mięsne. 5. Gotować koło 20 minut. Powstały bulion warzywno-mięsny można wykorzystać do sosu dodając do niego dużo koperku i odrobinę śmietany lub jogurtu. Sos można zagęścić odrobina mąki.