Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne pulpety same zarówno jak i w sosie koperkowym czy pomidorowym.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Składniki
1. Wymieszać mięso razem z przyprawami i pokrojonym koperkiem. 2. Formować małe kulki, które delikatnie tylko podsmażamy na oleju na patelni. 3. Zagotować wodę z kostką warzywną. 4. Wrzucać do buliony podsmażone kulki mięsne. 5. Gotować koło 20 minut. Powstały bulion warzywno-mięsny można wykorzystać do sosu dodając do niego dużo koperku i odrobinę śmietany lub jogurtu. Sos można zagęścić odrobina mąki.