Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pulpety z pangi w sosie brokułowym"
Z cyklu "Słynne kobiety "... Dziś Ophelia ze sztuki William'a Sheakespear'a...
Odsłon: 46
Najprostszy przepis na pesto z czosnku niedźwiedziego. Tylko podstawowe skła...
Odsłon: 36
Pyszne racuszki z dodatkiem w postaci rabarbaru to wiosenne danie, które smak...
Odsłon: 1281
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 28
Z cyklu "Słynne kobiety "... Dziś Ophelia ze sztuki William'a Sheakespear'a...
Odsłon: 46
Najprostszy przepis na pesto z czosnku niedźwiedziego. Tylko podstawowe skła...
Odsłon: 36
Pyszne racuszki z dodatkiem w postaci rabarbaru to wiosenne danie, które smak...
Odsłon: 1281
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 28
Składniki
Filety rozmroź, opłucz w zimnej wodzie i zmiel razem z cebulą. Dodaj surowe jajko, bułkę tartą oraz przyprawy. Całość wymieszaj.
Do garnka z wrzątkiem wrzuć ulepione z masy i obtoczone w mące pszennej klopsy.
Wyjmij je po 10 minutach, a do wywaru dodaj śmietanę i różyczki brokuła. Gotuj do miękkości, po czym zmiksuj.
Do sosu dodaj sok z reszty cytryny. Dopraw solą i pieprzem, wymieszaj.
Ułóż pulpety na talerzu i polej je sosem.Źródło: Kurier TV
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Dania główne
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Dania główne
Dorada z rusztu na grillowanych warzywach
Dania główne
Ligawa wolowa w sosie winno - warzywnym.
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 669
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 28