Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i ładnie wyglądające
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1022
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 139
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4206
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1022
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 139
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4206
Składniki
Schabowe rozklepujemy, solimy i pieprzymy. Panierujemy i smażymy.
Pieczarki kroimy drobno i obgotowujemy w lekko osolonej wodzie.
Cebulkę kroimy w piórka i smażymy na małej ilości oleju do miękkości.
Na usmażone kotlety nakładamy pieczarki, podsmażoną cebulkę, smarujemy delikatnie majonezem i polewamy ketchupem. Następnie posypujemy uprzednio startym na grubych oczkach serem i do mikrofali na 2min.
Podawać z ziemniakmi z wody, ryżem lub samą surówką.
Odpocząć po jedzeniu
Smacznego!