Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe i niskokaloryczne
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1645
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1645
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
do blaszki wlewamy wodę i układamy warzywa:
fasolkę, pomidory tniemy w księżyce, szynkę kroimy w paski, cebulkę, paprykę w krążki, i posypujemy sererm i bazylią. wkładamy do pieca na ok 30min/180 stopni.
Gdy warzywa będą dobre wbijamy jajka i wkładamy jeszcze raz do pieca aż jajka się zetną. Smacznego