Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla zapracowanych,ten sam wyśmienity smak,troszkę inna forma...
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 68
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 600
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2023
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 68
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 600
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2023
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Składniki
Kapuste drobno szatkujemy,lekko solimy i odstawiamy aż zmięknie.Gotujemy ryż na pół twardo.Cebule kroimy w kostkę,podsmażamy,wrzucamy mięso mielone i smażymy aż zmięknie.Do odciśniętej kapusty wrzucamy ryż i mięso,wszystko mieszamy,przyprawiamy do smaku.Farsz włożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego i włożyć do piekarnika aż się zrumieni.Nabierać łyżką porcje i polać sosem,najlepiej pieczarkowym lub pomidorowym.Smacznego!