Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2652
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2920
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2652
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2920
Składniki
Płat mięsa zasolić i zapieprzyć z obu stron. Boczek kroimy w kostkę i smażymy. Smarujemy jedną stronę schabu musztardą i chrzanem, wykładamy boczek a na boczek żurawiny. ZAWIJAMY
Całość podsmażamy z każdej strony do "złapania koloru" i wkładamy do piekarnika na 1 godzinkę na 160 stopni.
Podajemy z sosem chrzanowym