Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10490
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6047
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12914
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4658
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10490
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6047
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12914
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4658
Składniki
Oplucz mieso,osusz,pokruj na plastry i rozklep.Na calej objetosci rozsmaruj pesto,z boku miesa uloz boczk i kawalek mozzarelli(tak aby byly w samym srodku roladki)i zwin.Obsmaz i wloz do piekarnika na ok 15 min(180 stopni) Podawaj z ziemniakami i salatka typu grecka SMACZNEGO:)