Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki z szynką i orzechami"
Lekkie, pyszne i zdrowe danie kuchni azjatyckiej.
Odsłon: 1263
Moje ulubione połączenie smaków tym razem w makaronowo-sałatkowej odsłonie:).
Odsłon: 3420
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 31
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 174
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 327
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 31
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 174
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 327
Składniki
Grzyby namocz w wodzie. Mięso umyj, osusz, pokrój w dość cienkie plastry, delikatnie rozbij. Kotlety przypraw pieprzem i słodką papryką. Cebulę pokrój w kostkę. Orzechy wymieszaj. Szynkę pokrój w paski. Dodaj do orzechów, zawijaj w plastry mięsa.
Mocno rozgrzej olej, roladki podsmaż z każdej strony, by mocno się zrumieniły. Na osobnej patelni zeszklij cebulę, dodaj do mięsa. Wlej wodę, by przykryła wszystkie . Dodaj ziele angielskie, liście laurowe i odsączone, posiekane grzyby.
Roladki duś 2,5 godziny na małym ogniu, mieszając co jakiś czas. Posól. Gotowe danie posyp natką i pokrojonym porem.
CZAS: około 3 godzinŹródło: Dobry Tydzień
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Dania główne
Pierogi z kapustą i grzybami
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 31
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Idealne risotto z łososiem. Jest bardzo kremowe a łosoś idealnie kremowy i ch...
Odsłon: 60