Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1709
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3080
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1157
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1929
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1709
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3080
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1157
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1929
Składniki
1) z podanych sklanikow ugotowac wywar i na gotujacy klasc kawalki ryby 2) gotowac na slabym ogniu i przelozyc do sosu I) do bulionu dodac maslo, chrzan, make rozprowadzona z mlekiem II) reszte mleka doprawic do samku i wlac do sosu gotowac na bardzo malutkim ogniu jeszcze chwilke