Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1788
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1550
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1526
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1915
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1788
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1550
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1526
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1915
Składniki
1) z podanych sklanikow ugotowac wywar i na gotujacy klasc kawalki ryby 2) gotowac na slabym ogniu i przelozyc do sosu I) do bulionu dodac maslo, chrzan, make rozprowadzona z mlekiem II) reszte mleka doprawic do samku i wlac do sosu gotowac na bardzo malutkim ogniu jeszcze chwilke