Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2335
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18098
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2062
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2335
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18098
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2062
Składniki
Rozmrożoną rybę natrzeć wegetą i pieprzem cytrynowym.Odstawić na 20 min. Z 2 pasków folii aluminiowej po ok 50 cm złożyć kopertę .Piekarnik rozgrzać do 200st C. Rybę przełożyć do koperty dodac zupe,śmietanę(wymieszaną z wegetą i pieprzem) i masło.Zamknąć szczelnie.Piec ok 25 min Podawać z Pesso z Wodzisławia(makaron instant,są 4 warinty smakowe) lub kuskusem.Ja do smaku dodaje jeszcze trochę masła i wegetę czasem trochę ziół (natkę,koper lub kolędre). W tańszej wersji można użyć polędwiczek z mintaja.