Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1103
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13087
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1103
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13087
Składniki
Rozmrożoną rybę natrzeć wegetą i pieprzem cytrynowym.Odstawić na 20 min. Z 2 pasków folii aluminiowej po ok 50 cm złożyć kopertę .Piekarnik rozgrzać do 200st C. Rybę przełożyć do koperty dodac zupe,śmietanę(wymieszaną z wegetą i pieprzem) i masło.Zamknąć szczelnie.Piec ok 25 min Podawać z Pesso z Wodzisławia(makaron instant,są 4 warinty smakowe) lub kuskusem.Ja do smaku dodaje jeszcze trochę masła i wegetę czasem trochę ziół (natkę,koper lub kolędre). W tańszej wersji można użyć polędwiczek z mintaja.