Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zaskakujace w smaku dostarcza spora dawke energii
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1230
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 167
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1230
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 167
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
przeloz filety z cefala na folie aluminiowa skrop sokiem z wycisnietej wczesniej limonki, posyp posiekanym koperkiem i swiezo mielonym pieprzem
wloz pod gril na okolo 6-8 minut az zezlocieje
w miedzyczasie pokroj ogorka w czastki , wymieszaj z mixem salat ,czerwona cebula, pomidorkami oraz grejpfrutem pokrojonymi w cwiartki
pozostale skladniki ; sos worcestershire wode miod oraz ocet przelej do garnuszka i podgrzej
kiedy ryba jest upieczona delikatnie przeloz filety na przyszykowana wczesniej salatke a pozostale po pieczeniu ryby soki przelej do garnuszka z sosem
poczekaj az sos dobrze sie polaczy i zredukuje
polej filety sosem i podawaj na cieplo z mlodymi ziemniaczkami
smacznego