Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie,szybkie,proste. A jeszcze do tego zdrowe.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1015
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5592
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17968
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1015
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5592
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17968
Składniki
Kapustę drobno poszatkować.
Marchewkę obrać i zetrzeć na drobnej tarce.Połączyć z kapustą pekińską.
Posolić i popieprzyć. Dodać majonez i śmietanę. Wymieszać i gotowe. Do obiadu w sam raz.