Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa,smaczna i delikatna rybka z warzywami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8207
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 433
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8207
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 433
Składniki
Rybe przekladamy do miski.
Nastepnie kroimy papryke i cebule w drobna kosteczke i wrzucamy do miski.
Dodajemy tam rowniez pokrojony szczypiorek,sok z cytryny,keczup,ziarenka smaku i pieprz prawdziwy.
Calosc mieszamy i gotowe.
Polecam podawac ze swierzym pieczywem lub bagietka.Smacznego...