Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Siostra Anastazja znana jest z fantastycznych receptur na codziennie i świąte...
Odsłon: 121
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 845
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 170
Siostra Anastazja znana jest z fantastycznych receptur na codziennie i świąte...
Odsłon: 121
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 845
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 170
Składniki
Wszystkie warzywa umyć. Pomidorki (nie kroić) wrzucić do miski. Rzodkiewkę, ser feta i ogórka pokroić w kostkę, sałatę "porwać" na kawałki, ściąć rzeżuchę i wszystko wrzucić do miski. Dodać 3-4 łyżki jogurtu naturalnego, doprawić solą i pieprzem. SMACZNEGO!!!