Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1506
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1250
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1086
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1506
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1250
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1086
Składniki
Plastry schabu przeroic na dwie małe części. Natrzec z każdej strony vegetą, papryką oraz pieprzem.
Natarte przyprawami kawałki schabu delikatnie podsmazyc na oleju.
Z kostki rosołowej zrobic bulion i wlac do podsmazonego mięsa, nastepnie dodac pokrojona cebule (kostki, paski jak kto woli) oraz musztarde. Dusic to aż mięso będzie miękkie.
Rozrobic sos do pieczeni według przepisu podanego na opakowaniu i tak rozrobiony sos wlac do mięsa ( jeśli jest bulion, a jeśli go nie ma można dolac przegotowaną wodę). Jeśli sos bedzie za zadki można rozrobic pół łyżeczki mąki ziemniaczanej z woda i dolac do sosu.
Uwaga na mąke ziemniaczaną! Nie chcemy żeby wyszedł KISIEL!!
Podawac z ziemniakami, bądz kaszą gryczana
Smacznego!! Mam nadzieje że jasno wszystko wytłumaczyłam. Zrobiłam zdjęcie telefonem, i niestety jest za małe i nie mogę go tutaj dodac, więc zapraszam tutaj http://khoelia.wrzuta.pl/obraz/1SUuL1Yj1hL/schab