Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Extra nic nie pozostaje jak sobie zrobić i się delektować. Bardzo dobre z sosem "gorący majonez" i surówką z marchewki
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34882
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16096
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34882
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16096
Składniki
Z czosnku i soli robimy pastę i nacieramy mięso. Pozostawiamy na całą noc.
Do garnka wlewamy na dno wodę (zagotować) i wlewamy mleko cały litr i władamy mięso gotujemy około 1 godz. do 1,5 godziny. Smacznego!