Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wymyslony przeze mnie przepis, jest prosty i smaczny a to chyba najwazniejsze:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Składniki
Cebule drobno posiekac i podsmazyc na oliwie na szklisty kolor.Obrac pomidory ze skorki,mieso pokroic w kostke i przyprawic.Gdy cebula jest gotowa wyjac ja z patelni.Nastepnie wrzucic mieso delikatnie podsmazajac gdy jest gotowe dolozyc pomidory.Razem smazyc ok10min.Po tym czasie zalac winem i odparowac.Dolozyc cebule,grzyby i przyprawy,zalac woda.Dusic na wolnym ogniu ok 20min.Dolozyc chrzanu i trzymac przez 5min na wolnym ogniu.Jesli sos bedzie zbyt kwasny dosypac troszeczke cukru zagescic smietana 18% i smacznego