Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wymyslony przeze mnie przepis, jest prosty i smaczny a to chyba najwazniejsze:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1296
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5826
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8832
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18443
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1296
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5826
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8832
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18443
Składniki
Cebule drobno posiekac i podsmazyc na oliwie na szklisty kolor.Obrac pomidory ze skorki,mieso pokroic w kostke i przyprawic.Gdy cebula jest gotowa wyjac ja z patelni.Nastepnie wrzucic mieso delikatnie podsmazajac gdy jest gotowe dolozyc pomidory.Razem smazyc ok10min.Po tym czasie zalac winem i odparowac.Dolozyc cebule,grzyby i przyprawy,zalac woda.Dusic na wolnym ogniu ok 20min.Dolozyc chrzanu i trzymac przez 5min na wolnym ogniu.Jesli sos bedzie zbyt kwasny dosypac troszeczke cukru zagescic smietana 18% i smacznego