Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wymyslony przeze mnie przepis, jest prosty i smaczny a to chyba najwazniejsze:)
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99165
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 822
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5121
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13821
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99165
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 822
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5121
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13821
Składniki
Cebule drobno posiekac i podsmazyc na oliwie na szklisty kolor.Obrac pomidory ze skorki,mieso pokroic w kostke i przyprawic.Gdy cebula jest gotowa wyjac ja z patelni.Nastepnie wrzucic mieso delikatnie podsmazajac gdy jest gotowe dolozyc pomidory.Razem smazyc ok10min.Po tym czasie zalac winem i odparowac.Dolozyc cebule,grzyby i przyprawy,zalac woda.Dusic na wolnym ogniu ok 20min.Dolozyc chrzanu i trzymac przez 5min na wolnym ogniu.Jesli sos bedzie zbyt kwasny dosypac troszeczke cukru zagescic smietana 18% i smacznego