Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Schab kroimy w plastry, rozbijamy tłuczkiem i smarujemy musztardą. Smażymy na oleju. Przekładamy do naczynia żaroodpornego. Na pozostałym tłuszczu przesmażamy pokrojoną biała część pora por, kładziemy na schab. Brukselkę gotujemy i układamy na por. Całość zalewamy śmietaną i posypujemy startym serem. Zapiekamy w piekarniku 20 - 25 minut w temp. 180 stopni.