Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do wykonania, można się tym pochwalić, smaczne i delikatne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 799
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12532
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 799
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12532
Składniki
schab pociąć na kotlety, z każdej strony uderzyć z góry pięścią lekko rozgniatając (albo po zomowski młotkiem), posypać drobno pokrojoną cebulką i posmarować sosem (śmietana, chrzan, ew. przeciśnięty czosnek). na 30 min do rozgrzanego piekarnika. 5 min przed upływem czasu otworzyć piekarnik, ułożyć plastry sera i podpiec jeszcze, aż ser się roztopi lekko. Smacznego