Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Selerowe kotleciki"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13485
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1542
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14873
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6116
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13485
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1542
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14873
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6116
Składniki
<strong>Przepis przysłała Marzenna Przeorska z Warszawy
Selery obierz, umyj, pokrój na 1 cm krążki. Włóż do osolonego wrzątku, gotuj ok. 15 min. Osącz, ostudź, oprósz solą i pieprzem.
Bazylię posiekaj. Por pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj z bułką tartą i bazylią. Jajko roztrzep. Plastry selera panieruj w jajku i bułce z ziołami. Usmaż na gorącym oleju z obydwu stron. Osącz z tłuszczu.
czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie