Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Selerowe kotleciki"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10932
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3543
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2631
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10932
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3543
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2631
Składniki
<strong>Przepis przysłała Marzenna Przeorska z Warszawy
Selery obierz, umyj, pokrój na 1 cm krążki. Włóż do osolonego wrzątku, gotuj ok. 15 min. Osącz, ostudź, oprósz solą i pieprzem.
Bazylię posiekaj. Por pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj z bułką tartą i bazylią. Jajko roztrzep. Plastry selera panieruj w jajku i bułce z ziołami. Usmaż na gorącym oleju z obydwu stron. Osącz z tłuszczu.
czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie