Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Selerowe kotleciki"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1582
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1541
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2026
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1582
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1541
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2026
Składniki
<strong>Przepis przysłała Marzenna Przeorska z Warszawy
Selery obierz, umyj, pokrój na 1 cm krążki. Włóż do osolonego wrzątku, gotuj ok. 15 min. Osącz, ostudź, oprósz solą i pieprzem.
Bazylię posiekaj. Por pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj z bułką tartą i bazylią. Jajko roztrzep. Plastry selera panieruj w jajku i bułce z ziołami. Usmaż na gorącym oleju z obydwu stron. Osącz z tłuszczu.
czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie