Śledzie pokroić na kawałki, pzekładać warstwami w garnku na przemian z pokrojoną w kostkę cebulą. zalać zalewą gotować wszystko przez 15 minut na wolny ogniu
Z przepisu wynika ,że zalewe dodajesz do sledzi potem razem gotujesz wszystko przez 15 minut ,to zostanie z tych sledzi ?.Moim zdaniem najpierw nalezałoby zagotowac zalewę i juz schlodzoną zalac sledzie i odstawic na kilka godzin.
Komentarze do przepisu (3)

martynisko19 19 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
1 kg0 Kto głosował? | Odpowiedz

Kucharz2009 19 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
A ile śledzi ?0 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 28 października 2009Zgłoś do usunięcia
Z przepisu wynika ,że zalewe dodajesz do sledzi potem razem gotujesz wszystko przez 15 minut ,to zostanie z tych sledzi ?.Moim zdaniem najpierw nalezałoby zagotowac zalewę i juz schlodzoną zalac sledzie i odstawic na kilka godzin.0 Kto głosował? | Odpowiedz