Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Smażony łosoś na warzywach"
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 860
Różowa wstążka jest symbolem walki z rakiem piersi. Amazonki to wspaniałe kob...
Odsłon: 150
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 538
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 208
Samo dobro. Dla mnie najlepsze.
Odsłon: 178
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 860
Różowa wstążka jest symbolem walki z rakiem piersi. Amazonki to wspaniałe kob...
Odsłon: 150
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 538
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 208
Samo dobro. Dla mnie najlepsze.
Odsłon: 178
Składniki
Por oczyść. Odetnij twarde końcówki, pokrój go na kawałki o grubości 1-2 cm. Opłucz i drobniutko posiekaj chili. Umyj i osusz dzwonka łososia. Skrop sokiem z cytryny oraz sosem sojowym, posyp pieprzem, odstaw na godzinę.
Na patelni rozgrzej połowę oleju. Wrzuć dzwonka łososia, smaż po kilka minut z każdej strony. Osobno na reszcie oleju przesmaż por z chili. Dodaj rozmrożone warzywa. Wlej bulion, duś 20 minut. Dopraw solą. Podawaj z łososiem, ozdób dymką.
porcje, czas ok. 40 min; porcja – 360 kcal, cena 5,10 zł.Źródło: Świat kobiety