Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos śmietanowy w którym jest pierś z kurczaka, pieczarki
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 210
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 940
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 506
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666473
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 210
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 940
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 506
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666473
Składniki
obieram pieczarki, pierś kroję w kostkę i podsmażam na patelni. W garnku zagotowuję wodę, śmietanę oraz dodaje czosnek, tymianek,przyprawy. Podsmażonego kurczaka i pieczarki wrzucam do gotującego się sosu. Całość zagęściłam 1 łyżką mąki. Gotuję ok 20 minut na wolnym ogniu. Podaję tu z ziemniakami ale ten sos smakuje moim domownikom z grubym makaronem ;)