Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat spaghetti, szukałam odmiany od standardowego przepisu i powstało oto coś takiego ;-)
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4827
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4769
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44689
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 347
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4827
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4769
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44689
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 347
Składniki
Ugotuj makaron według instrukcji na opakowaniu. Na patelni rozgrzej oliwę, wrzuć pokrojoną drobno cebulę i marchewkę i smaż przez kilka minut. Dodaj posiekany czosnek i smaż przez ok. pół minuty. Pokrój grzyby na małe kawałki i dodaj je razem z pokruszonym tofu na patelnię, dopraw solą i pieprzem. Smaż przez kilka minut. Dodaj przecier, cukier, suszoną i świeżą bazylię oraz suszone oregano, wlej wodę. Dokładnie wymieszaj i gotuj przez ok. 10 minut. Dodaj pokrojonego pomidora i mieszaj do połączenia się składników. Podawaj na makaronie, udekoruj świeżą bazylią i parmezanem. Smacznego :)