Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat spaghetti, szukałam odmiany od standardowego przepisu i powstało oto coś takiego ;-)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 997
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666485
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 997
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666485
Składniki
Ugotuj makaron według instrukcji na opakowaniu. Na patelni rozgrzej oliwę, wrzuć pokrojoną drobno cebulę i marchewkę i smaż przez kilka minut. Dodaj posiekany czosnek i smaż przez ok. pół minuty. Pokrój grzyby na małe kawałki i dodaj je razem z pokruszonym tofu na patelnię, dopraw solą i pieprzem. Smaż przez kilka minut. Dodaj przecier, cukier, suszoną i świeżą bazylię oraz suszone oregano, wlej wodę. Dokładnie wymieszaj i gotuj przez ok. 10 minut. Dodaj pokrojonego pomidora i mieszaj do połączenia się składników. Podawaj na makaronie, udekoruj świeżą bazylią i parmezanem. Smacznego :)