Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasza jest wspaniałym dodatkiem do mięs i warzyw. Nawet sama smakuje rewelacyjnie.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 43
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 136
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 135
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 378
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 43
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 136
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 135
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 378
Składniki
Kaszę wrzucamy do wody wraz z kostkami. Gotujemy na małym ogniu około 10-15 minut. Sprawdzamy czy nie dodać jeszcze soli. Gdy kasza będzie już w miarę miękka zdejmujemy garnek z ognia, przykrywamy przykrywką i owijamy kocem lub grubym ręcznikiem. Po 30-40 minutach kasza jest gotowa.
W taki sposób można zrobić kaszę z warzywami: dodać marchew, pietruszkę, groszek. Przepis na sama kaszę gryczaną jak i łączoną z jęczmienną.