Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 44
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 71
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1307
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 356
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 44
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 71
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1307
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 356
Składniki
Mięso umyj, posmaruj olejem z każdej strony. Ułóż na nagrzanym ruszcie lub grillu, a następnie piecz 10-15 minut, od czasu do czasu przewracając.
Gdy będzie miękkie, posyp solą i pieprzem.
Pomidory pokrój na ćwiartki. Ułóż na aluminiowej tacce razem z pociętą w słupki papryką.
Posyp warzywa startym na wiórki masłem, solą morską, świeżo zmielonym aromatycznym czarnym pieprzem oraz posiekaną natką pietruszki i tartą bułką.
Upiecz warzywa na rozgrzanym grillu i rozłóż na talerzach razem ze stekami.
Czas przygotowania: 30 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax