Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10392
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336734
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4241
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423512
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10392
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336734
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4241
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423512
Składniki
Mięso umyj, posmaruj olejem z każdej strony. Ułóż na nagrzanym ruszcie lub grillu, a następnie piecz 10-15 minut, od czasu do czasu przewracając.
Gdy będzie miękkie, posyp solą i pieprzem.
Pomidory pokrój na ćwiartki. Ułóż na aluminiowej tacce razem z pociętą w słupki papryką.
Posyp warzywa startym na wiórki masłem, solą morską, świeżo zmielonym aromatycznym czarnym pieprzem oraz posiekaną natką pietruszki i tartą bułką.
Upiecz warzywa na rozgrzanym grillu i rozłóż na talerzach razem ze stekami.
Czas przygotowania: 30 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax