Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11409
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1221
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11934
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2007
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11409
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1221
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11934
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2007
Składniki
Mięso umyj, posmaruj olejem z każdej strony. Ułóż na nagrzanym ruszcie lub grillu, a następnie piecz 10-15 minut, od czasu do czasu przewracając.
Gdy będzie miękkie, posyp solą i pieprzem.
Pomidory pokrój na ćwiartki. Ułóż na aluminiowej tacce razem z pociętą w słupki papryką.
Posyp warzywa startym na wiórki masłem, solą morską, świeżo zmielonym aromatycznym czarnym pieprzem oraz posiekaną natką pietruszki i tartą bułką.
Upiecz warzywa na rozgrzanym grillu i rozłóż na talerzach razem ze stekami.
Czas przygotowania: 30 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax