Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE TAK DLA ODMIANY OD TRADYCYJNYCH SZNYCELKÓW
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 8
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 773
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2084
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4078
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 8
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 773
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2084
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4078
Składniki
MIĘSO WYMIESZAĆ Z JAJKIEM POSIEKANĄ CEBULĄ DROBNO POKROJONYM SZCZYPIORKIEM I POKROJONYM W KOSTECZKĘ SEREM ŻÓŁTYM I PAPRYKĄ POKROJONĄ W DROBNĄ KOSTECZKĘ
PRZYGOTOWAĆ JAJKO BUŁKĘ TARTĄ WYMIESZANĄ ZE SEZAMEM I W TAKIEJ KOLEJNOŚCI PANIEROWAĆ KOTLECIKI SMAŻYMY Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR