Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3899
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 635
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3852
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 419
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3899
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 635
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3852
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 419
Składniki
Włączamy wodę na makaron, w trakcie gotowania makaronu ; rozpuszczamy masło i podgrzewamy z 6 ząbkami cząsnku, wrzucamy szpinak ,sól, pieprz gdy osiadzie ( zblanszuje sie ) ok. 2 min. wrzucamy rozdrobnionego łososia i po chwili zalewamy śmietaną. Odcedzony makaron wrzucamy do szpinaku i mieszamy. I gotowe. Moze dodać zielenine lub oliwki lub pomidorki koktajlowe, ale to juz według uznania. SMACZNEGO