Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1139
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1165
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13202
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1139
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1165
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13202
Składniki
Włączamy wodę na makaron, w trakcie gotowania makaronu ; rozpuszczamy masło i podgrzewamy z 6 ząbkami cząsnku, wrzucamy szpinak ,sól, pieprz gdy osiadzie ( zblanszuje sie ) ok. 2 min. wrzucamy rozdrobnionego łososia i po chwili zalewamy śmietaną. Odcedzony makaron wrzucamy do szpinaku i mieszamy. I gotowe. Moze dodać zielenine lub oliwki lub pomidorki koktajlowe, ale to juz według uznania. SMACZNEGO