Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne połączenie makaronu i ryby
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13564
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 922
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13564
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 922
Składniki
cebulę i czosnek pokroić i podsmażyć na oliwie. Dodać kieliszek wina, tuńczyka oraz pomidory. Dusić na małym ogniu ok.10 minut, doprawić do smaku. Ugotowane tagliatelle polać sosem, posypać parmezanem i pokrojonymi oliwkami.