Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne połączenie makaronu i ryby
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
cebulę i czosnek pokroić i podsmażyć na oliwie. Dodać kieliszek wina, tuńczyka oraz pomidory. Dusić na małym ogniu ok.10 minut, doprawić do smaku. Ugotowane tagliatelle polać sosem, posypać parmezanem i pokrojonymi oliwkami.