Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne połączenie makaronu i ryby
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1944
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1944
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Składniki
cebulę i czosnek pokroić i podsmażyć na oliwie. Dodać kieliszek wina, tuńczyka oraz pomidory. Dusić na małym ogniu ok.10 minut, doprawić do smaku. Ugotowane tagliatelle polać sosem, posypać parmezanem i pokrojonymi oliwkami.