Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tagliatelle z tuńczykiem i suszonymi pomidorami"
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 768
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425000
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10695
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336970
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 768
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425000
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10695
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336970
Składniki
25 min • Porcja 210 kcal • Koszt porcji 3,50 zł • Przepis na 3-4 porcje.
Makaron gotuję w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu.
Tuńczyka osączam z oleju, podgrzewam na patelni, dodaję pokrojone na kawałki pomidory, zalewam śmietaną, doprawiam solą i pieprzem do smaku, podgrzewam ok. 3 min., na końcu dodaję koperek. Sos dodaję do makaronu i mieszam.
Pyszne lekkie danie o śródziemnomorskim aromacie. W sam raz na lato! Anna Bratek z OpolaŹródło: Kobieta i życie