Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Talarki ze szpinakiem i fetą"
Danie obiadowe na piątek czyli naleśniki ze szpinakiem, cukinią, serem i fetą...
Odsłon: 573
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 576
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 605
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 368
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 576
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 605
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 368
Składniki
Karkówkę pokrój, rozbij. Przypraw. Podsmaż posiekaną cebulę. Dodaj szpinak, zgnieciony czosnek i duś do miękkości. Dopraw pieprzem i solą.
Gdy ostygnie, dodaj ser feta i wymieszaj. Na rozbitej karkówce ułóż plastry boczku, rozłóż farsz i ciasno zwiń przy pomocy sznurka.
Skrop olejem, zawiń w folię aluminiową i piecz około 1,5 godziny w temp. 180°C. Podawaj z pieczywem.
CZAS: około 2 godzinŹródło: Dobry Tydzień
Przepisy Dania główne
Dania główne
Racuchy z jabłkami
Dania główne
Krokiety z pieczarkami
Dania główne
Schab pod pierzynką najlepszy jaki jadłam
Dania główne
Pierś z grilla
Racuchy z jabłkami
Racuchy lubią chyba wszyscy dorośli jak i dzieci. Robi się je szybko i są bar...
Odsłon: 79
Krokiety z pieczarkami
Krokiety są bardzo syte. Z podanych ilości wyszło mi 10 sztuk, co spokojnie n...
Odsłon: 64