Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Talarki ze szpinakiem i fetą"
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 21
Świąteczne smaki.
Odsłon: 59
Ciasto Śnieżynka bez pieczenia jest banalne w wykonaniu, nie potrzebujesz do...
Odsłon: 1195
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 21
Świąteczne smaki.
Odsłon: 59
Ciasto Śnieżynka bez pieczenia jest banalne w wykonaniu, nie potrzebujesz do...
Odsłon: 1195
Składniki
Karkówkę pokrój, rozbij. Przypraw. Podsmaż posiekaną cebulę. Dodaj szpinak, zgnieciony czosnek i duś do miękkości. Dopraw pieprzem i solą.
Gdy ostygnie, dodaj ser feta i wymieszaj. Na rozbitej karkówce ułóż plastry boczku, rozłóż farsz i ciasno zwiń przy pomocy sznurka.
Skrop olejem, zawiń w folię aluminiową i piecz około 1,5 godziny w temp. 180°C. Podawaj z pieczywem.
CZAS: około 2 godzinŹródło: Dobry Tydzień