Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta z dorszem"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Formę na tartę wylep ciastem i ponakłuwaj widelcem. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz ok. 15 minut.
Jajka wymieszaj ze śmietaną, startym serem, solą i pieprzem.
Rozłóż na tarcie kawałki ryby, ugotowany bób i pomidorki. Zalej sosem i piecz 20 minut.
Gotowe danie udekoruj gałązkami tymianku.Źródło: Kurier TV