Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta z dorszem"
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8314
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2877
Polecam.
Odsłon: 1529
Polecam.
Odsłon: 454
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8314
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2877
Polecam.
Odsłon: 1529
Polecam.
Odsłon: 454
Składniki
Formę na tartę wylep ciastem i ponakłuwaj widelcem. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz ok. 15 minut.
Jajka wymieszaj ze śmietaną, startym serem, solą i pieprzem.
Rozłóż na tarcie kawałki ryby, ugotowany bób i pomidorki. Zalej sosem i piecz 20 minut.
Gotowe danie udekoruj gałązkami tymianku.Źródło: Kurier TV